+38(068) 590-70-70

+38(093) 590-70-70

+38(095) 590-70-70

Замовити вантажне таксі
Замовити вантажне таксі

Вибір машини для перевезення меблів

Як вибрати машину для перевезення меблів?

Для багатьох українців транспортування великої меблів вважається досить клопіткою завданням. Часто для цього звертаються за допомогою до знайомих і друзів, які готові допомогти з розбиранням-збіркою, а також доставкою предметів інтер'єру за конкретною адресою. Сьогодні реалізувати процес переїзду ви можете швидко і легко, не докладаючи для цього особливих зусиль. Необхідно всього лише замовити машину для перевезення меблів з вантажниками.

У компанії Грут пропонується унікальний сервіс, який заснований на якісній роботі кваліфікованих водіїв і вантажників. Професійні виконавці проаналізують масштаби робіт, виберуть оптимальну схему транспортування меблів з урахуванням особливостей конструкції, побажань клієнтів. Швидкість виконання завдання залежить від того, які меблеві предмети інтер'єру і в якій кількості знадобиться перевезти, а також від типу транспортного засобу, який підійде для цього.

Як правильно вибрати вид і тип машини?

Оренда машини для перевезення меблів в GROOT не викличе складнощів. Буде потрібно завантажити офіційне мобільний додаток, підібрати транспортний засіб, вказати дату і час прибуття вантажників за адресою. Оператори служби вантажного таксі при необхідності допоможуть з вибором оптимального автомобіля, який зможе вмістити шафа, диван, крісло, ліжко і інші меблі.

Підбір транспортного засобу відповідного розміру дозволяє гарантувати правильне розміщення меблів всередині, легкість ходу, що впливає на збереження вантажу. Наприклад, якщо вибір припав на невеликий вантажний автомобіль, збільшується ймовірність того, що доведеться виконувати не один рейс, щоб доставити всі меблі. Якщо був обраний занадто велика вантажівка, підвищується ризик пошкодження доставляються предметів через можливість падіння. Тому необхідно з особливою увагою підійти до вирішення такого питання.

Замовляти вантажну машину для перевезення меблів важливо з урахуванням наступних параметрів:

Існує базове правило вибору розміру орендованого транспортного засобу. Воно полягає в тому, що на кожну кімнату буде потрібно не менше 9 кубічних метрів простору вантажівки. Керуючись цим правилом, для перевезення двох кімнат ви можете орендувати автомобіль об'ємом близько 18 кубічних метрів. Для коректного вибору вантажної машини для перевезення меблів рекомендуємо звернутися до операторів вантажного таксі Грут по телефону.

Особливості перевезення меблів різних видів

Вантажне перевезення меблів за допомогою нашої компанії виконується максимально вигідно і безпечно. Ми враховуємо вимоги безпечного транспортування всіх різновидів меблевих гарнітурів.

Клієнтам може бути потрібна машина для перевезення меблів наступних видів:

Замовлення машини для перевезення меблів, Яка є антикваріатом або ексклюзивною продукцією, вимагає особливої ​​уваги. Дорогі предмети інтер'єру повинні транспортуватися і завантажуватися / розвантажуватися виключно фахівцями, які володіють необхідними навичками та досвідом здійснення такелажних робіт. У більшості випадків такий меблевий гарнітур заборонено розбирати, тому потрібно ретельно продумати виконання навантаження і розвантаження. Меблі переміщують через віконний або дверний проріз, при цьому в останньому випадку може знадобитися здійснення демонтажних робіт. Доставка антикварних меблів виконується після ретельної упаковки і фіксації предметів в машині. Вантажники використовують повітряно-бульбашкова плівка, пінопласт, вставки з поролону для упаковки меблів.

Вантажні перевезення меблів в Києві і інших містах країни компанією GROOT здійснюються на професійному рівні. Кваліфіковані виконавці делікатно упаковують вироби, дбайливо занурюють і вивантажують їх, надійно фіксують в транспортному засобі, незалежно від того, скільки коштує машина для перевезення меблів і який транспорт був орендований. Такий підхід дозволяє уникнути пошкоджень, деформації вантажу.

Базові правила транспортування меблів

Ви замислюєтеся про те, щоб найняти машину для перевезення меблів без допомоги професійних вантажників? У такій ситуації важливо правильно підготуватися до процесу транспортування предметів інтер'єру.

Рекомендуємо керуватися наступними рекомендації:

Орендувати машину для перевезення меблів в Києві або іншому регіоні недорого можна в компанії Грут. Наша служба вантажного таксі пропонує послуги, які суттєво полегшать клопітку завдання транспортування меблевого гарнітура будь-якого розміру.

Встановіть на свій смартфон зручний мобільний додаток, щоб мати можливість в будь-який час доби замовити авто для перевезення меблів і інших речей.

facebook instagram