+38(068) 590-70-70

+38(093) 590-70-70

+38(095) 590-70-70

Замовити вантажне таксі
Замовити вантажне таксі

Поради по організації переїздів

Поради по організації переїздів від професійних вантажників

Організація переїзду - складний і трудомісткий процес, який часто супроводжується різними труднощами. Тих людей, які вперше зіткнулися з таким завданням, чекає чимало клопоту. Сьогодні перевезти особисті речі, побутову та офісну техніку можна двома способами - самостійно або звернувшись за допомогою в компанію GROOT, яка спеціалізується на правильній і якісній доставці різних вантажів. Пропонуємо вашій увазі поради по переїзду в іншу квартиру від професійних вантажників, з якими співпрацює наше вантажне таксі.

Як відбувається організація переїзду?

Просто упакувати речі в коробки недостатньо, так як необхідно правильно підготуватися і організувати цей непростий процес. Організація переїзду квартири або офіса потребує дотримання ряду рекомендацій, які допоможуть істотно полегшити задачу.

Поради по переїзду від кваліфікованих вантажників включають таке:

Це підготовчі етапи, які важливо виконати завчасно. Якщо дозволяє час, можна почати організацію дачного переїзду мінімум за один місяць. При цьому ви подбаєте про всі дрібниці, продумає організаційні моменти, уникнувши поспіху. В результаті новосілля стане справжнім торжеством з ігристими напоями та смачними наїдками.

Як самостійно організувати переїзд?

Організацію переїзду в новий офіс або квартиру слід продумати до дрібниць, щоб правильно виконати до переїздну підготовку і безпосередню транспортування. Найскладнішим етапом є складання і упаковка речей. На цій стадії може знадобитися допомога в організації переїзду від професійних вантажників.

Пропонуємо Вам ознайомитися з корисними порадами по переїзду, Які допоможуть вам самостійно підготуватися, упакувати власні речі перед вантаженням їх у вантажний транспортний засіб.

Наведемо деякі рекомендації по правильної організації переїзду.

  1. Розділіть обов'язки між усіма домочадцями. Кожен член сім'ї отримає свій персональний ділянку роботи, наприклад, упаковку меблів або предметів побуту.
  2. Підготуйте для переїзду пакувальні матеріали.
  3. Під час упаковки власних речей в коробки намагайтеся не заповнювати їх на 100%, а також враховуйте гранично допустима вага пакувального матеріалу. Якщо допускається максимум 30 кг, помістіть в коробку максимум 20 кг. Це правило дозволить істотно полегшити перенесення, зменшити ризик пошкодження коробки.
  4. Обов'язково маркіруйте упаковки, незалежно від того, що в них розташоване. Особливо актуальна ця рекомендація для перевезення меблів, яка була розібрана на окремі компоненти. Такий підхід дозволить швидко знайти необхідну деталь на новому місці.
  5. Помістіть речі першої необхідності в окремий бокс, щоб по приїзді не приступали миттєво до розбору всіх коробок, а здійснити це без поспіху, в спокійній обстановці. У такий бокс рекомендуємо помістити посуд, зарядні пристрої для гаджетів, предмети особистої гігієни та ін.

важливим радою при квартирному переїзді є рекомендація обов'язково маркувати коробки, де перебувають тендітні предмети. Для цього можна використовувати більш яскраві маркери, наприклад, кольоровий скотч. Це дозволить суттєво зменшити ризик пошкодження цінного вантажу внаслідок неправильної перевезення. Крім того, подбайте про доставку цінних речей самостійно. Помістіть ювелірні прикраси, важливі документи і гроші в окрему сумку, яку зможете вручну транспортувати на нове місце проживання.

Самостійно підготуватися і перевезти свої особисті речі і предмети побуту вкрай складно. Тому з кожним днем ​​збільшується популярність Торги за участю організації переїздів, Яку пропонує наша служба вантажного таксі. Компанія GROOT розробила унікальний сервіс, який дозволяє всього в кілька кліків замовити машину в мобільному додатку.

Особливості вибору перевізника

Сьогодні практично у всіх радах по переїзду квартири рекомендують заручитися підтримкою фахівців, які знають всі тонкощі виконання такого завдання. А все тому, що більшість українців не готові витрачати час на пошук пакувального матеріалу, розбір меблів, а також виконувати інші підготовчі роботи. Кращим рішенням у такій ситуації є замовлення квартирного або офісного переїзду «під ключ» в компанії Грут.

Звернення в нашу організацію дозволить вам істотно зменшити клопоти і складності при переїзді.

Тому при виборі перевізника обов'язково рекомендуємо звернути увагу на:

Компанія GROOT бере на себе всі завдання по організації і виконанню переїзду: від підготовки коробок і іншого пакувального матеріалу до збірки предметів інтер'єру на новому місці.

facebook instagram